Corona nieuws

De Avondschool is nu een week dicht. Er is in die week heel veel gebeurd. De programma’s op televisie, de berichten in de kranten en op de websites gaan allemaal over het Corona-virus.

Ook op school krijgen we heel veel informatie waar we iets mee moeten doen.

Wat je kunt doen om géén corona te krijgen

Belangrijke tips

Was je handen een paar keer per dag met water en zeep

Gebruik papieren zakdoekjes bij het niezen en snuiten

Nies en hoest in je elleboog in plaats van in je handen

Geef andere mensen bij een begroeting géén hand

Vermijd contact met grote groepen

Blijf zoveel mogelijk thuis, nodig géén vrienden uit

Houd minstens 2 meter afstand van andere mensen

Ga alléén (of met z'n tweetjes) boodschappen doen

Corona vragen en antwoorden
1Gaat de Avondschool nog open vóór de zomervakantie?
Nee, helaas mag dat niet meer
2Hoe gaat het dan met de examens?
De docenten hebben van iedere cursist bijgehouden wat deze heeft gedaan in het afgelopen jaar. Dat wordt in een paar zinnen opgeschreven. Je krijgt daar een cijfer voor. Dit cijfer komt op een persoonlijke cijferlijst.
3Hoe gaat het met de diploma’s?
De diploma’s worden, samen met de cijferlijsten, naar iedere cursist opgestuurd.
4Ik verveel me zo thuis. Kan de Avondschool ons helpen?
Ja. Alle locaties maken een “Doe-Boekje”. Daar staan allerlei oefeningen en lesjes in. Die kun je thuis maken. Wij sturen dit “Doe-Boekje” ook op naar je huisadres. Het hoeft niet te worden teruggestuurd.
5Wanneer begint het nieuwe cursusjaar weer?
Wij hopen natuurlijk dat het virus na de zomervakantie weer weg is. Dan kan de Avondschool ook weer open in september. Cursisten krijgen weer een inschrijfformulier en een vakantierooster thuis gestuurd.
6Waar kan ik de meest actuele informatie vinden over de Avondschool?
Natuurlijk op deze website. Voor vragen kun je ook de directeur bellen van de vestiging waar jij de cursussen volgt.