Overzicht nieuws

Computervaardig

Met ingang van 1 jan 2015 gaat bij Accent Avondonderwijs de cursus "Computervaardig" van start. Iedere de week kunnen de gretige cursisten aan de slag op Accent Avondonderwijs computers.

De cursus van 8 weken bestaat naast algemene basisvaardigheden uit Googlen, E-mailen en Skypen. Tijdens deze lessen leren de deelnemers onder meer een liedje van hun favoriete artiest Frans Bauer op te zoeken of filmpjes van de wedstrijden van Feyenoord te bekijken. Ook om via internet, een avondje gratis met een oom, tante, vriend of vriendin bij te kletsen. De cliënten raken, ieder op hun eigen tempo, steeds meer thuis op de computer. Om de opgedane vaardigheden te herhalen en de kennis op peil te houden, krijgen de cursisten na elke les thuiswerkopdrachten. Iedereen krijgt een uitgebreide en kleurrijke bundel mee met daarin de inhoud van de cursus.

Omdat de cursisten ook uitgebreid onderwezen worden over de gevaren en valkuilen van het internet, kunnen wij met trots melden dat Nederland er vanaf 2015 weer vele vaardige computergebruikers bij gaat krijgen. Dat er nog velen mogen volgen!

Computervaardig is ontwikkeld door Cavent i.s.m. STRAS en de Questgroep.

 Computervaardig |
01-12-2015 |
Gerben Lems ( Centrum ) & Fatma Afiyon ( Zuid )