Overzicht nieuws

Bingo avond op Zuid in het kader van Nacht van de Vrijwilliger

De Nacht van de Vrijwilliger is een jaarlijks terugkerende feestavond waarbij vrijwilligers aan de slag gaan bij verschillende maatschappelijke instellingen in Rotterdam. Op Zuid werd dan ook een bingo avond georganiseerd voor mensen met een beperking.

"Welkom bij de Nacht van de Vrijwilliger. Het is de derde keer dat we dit in Rotterdam organiseren", spreekt Bregje Teppema van Rotterdam Cares haar kersverse hulptroepen toe. "Deze avond zijn er zeven verschillende activiteiten door heel Rotterdam waar jonge mensen aan de slag zijn voor kwetsbare stadsgenoten. Tijdens deze nacht promoten we vrijwilligerswerk hier in Rotterdam. We hopen zo mensen enthousiast te maken om vrijwilligerswerk te doen", besluit Bregje.

"Ik vind het mooi dat ze het organiseren", vertelt een deelnemer van de bingo. "Zonder vrijwilligers ben je nergens", zegt een ander. “Het is belangrijk omdat hun weleens hulp nodig hebben", concludeert weer een andere deelnemer.

"Het volgende nummer is: nummer 37", roepen de bingo-presentatoren. Uit de zaal klinkt luidkeels: "Bingo!" Gretig worden er prijzen uitgezocht door de winnaars. "Het is de bedoeling dat iedereen een prijs mee naar huis neemt", fluistert een van de leidinggevende de presentatoren nog toe. De tafel ligt vol met prijzen dus dat komt wel goed.

Klik op een afbeelding om deze vergroot weer te geven

Bron: Open Rotterdam

Copyrights © 2017 - Open Rotterdam | Rotterdam Cares

 Feestjes |
20-11-2017 |
Fatma Afiyon ( Zuid )